• Το Γνωρίζατε;
  • Το 1967, το εσωτερικό σημείωμα της CIA που αναφερόταν στα σχέδια για τη δολοφονία του Φιντέλ Κάστρο περιλάμβανε 133 σελίδες.

Τρόμος στο Παρίσι από μυστηριώδη ένοπλο

Συντονιστές: Arxontas, Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Τρόμος στο Παρίσι από μυστηριώδη ένοπλο

Δημοσίευση από Agrafos »

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την επίθεση αγνώστου με πυροβόλο όπλα στην έδρα της γαλλικής τράπεζας Σοσιετέ Ζενεράλ, στο οικονομικό κέντρο του Παρισιού Λα Ντεφάνς. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τράπεζας, δεν προκλήθηκαν θύματα ή τραυματίες. Μερικές ώρες νωρίτερα άγνωστος μπήκε στην είσοδο του κτηρίου της εφημερίδας Λιμπερασιόν, άνοιξε που και τραυμάτισε σοβαρά έναν 27χρονο φωτογράφο.

Με «σκηνή πολέμου» παρομοίωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Μανουέλ Βαλς την κατάσταση που αντιμετώπισε στην είσοδο της Λιμπερασιόν, όπου μετέβη μετά την επίθεση. Η σκέψη όλων αυτές τις ώρες είναι στον 27χρονο φωτογράφο που παλεύει με το θάνατο σε νοσοκομείο του Παρισιού, βαριά τραυματισμένος στο θώρακα.

Ηταν 11 και τέταρτο ώρα Ελλάδας όταν ένα άτομο με μια καραμπίνα εισέβαλε στην είσοδο, πυροβόλησε δύο φορές χωρίς να πει λέξη και τράπηκε σε φυγή.


Την περασμένη Παρασκευή το κανάλι BFMtv δέχθηκε παρόμοια επίθεση στη ρεσεψιόν από άτομο που οπλοφορούσε, δεν πυροβόλησε, άφησε όμως στο δάπεδο δύο φυσίγγια.

Δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο και στις δύο επιθέσεις. Εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας ωστόσο εκτιμά ότι και οι δύο επιθέσεις έγιναν από τον ίδιο δράστη.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Διεθνή”