• Το Γνωρίζατε;
  • Τα στοιχεία του πληκτρολογίου της γραφομηχανής -και σήμερα των ηλεκτρονικών υπολογιστών- τοποθετήθηκαν μπερδεμένα από τον Christopher Latham το 1868 για να μπερδεύει τις γραμματείς και να μην μπλοκάρουν από την ταχύτητά τους τις μηχανές!

Κοινοτικά κονδύλια στα Πανεπιστήμια. Αυτό και αν ήταν «πάρτι»

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Κοινοτικά κονδύλια στα Πανεπιστήμια. Αυτό και αν ήταν «πάρτι»

Δημοσίευση από Agrafos »

Οι πλέον προνομιούχοι πανεπιστημιακοί που χειριζόντουσαν επί χρόνια κοινοτικά κονδύλια μπαίνουν επιτέλους σε διαδικασία ελέγχου. Αν ευσταθούν οι καταγγελίες που έφτασαν στα αφτιά του Πρωθυπουργού, το πάρτι των αποκαλύψεων θα είναι μεγάλο. Πολύ μεγάλο.

Έτσι τη διενέργεια διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου στους Ειδικούς Λογαριασμούς Κονδυλίων Έρευνας όλων των Πανεπιστημίων της χώρας, για τα τελευταία πέντε οικονομικά έτη ζήτησε από το υπουργείο Οικονομικών ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Το θέμα προκύπτει μετά από σχετικές καταγγελίες σε βάρος των διοικήσεων πανεπιστημίων -κυρίως στην επαρχία-, καθώς οι ειδικοί λογαριασμοί των πανεπιστημίων αποτελούν ταμεία εκτός κρατικού προϋπολογισμού, ενώ σχετίζονται με τα κοινοτικά κονδύλια που λαμβάνουν τα εν λόγω Ιδρύματα.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Οικονομία”