• Το Γνωρίζατε;
  • Ψάχνοντας να βρούμε αντικείμενα, όπως κλειδιά, τηλεκοντρόλ κ.α, χάνουμε ένα χρόνο από τη ζωή μας.

Κατώτερος των περιστάσεων ο Κουβέλης

Συντονιστής: Agrafos

Άβαταρ μέλους
Agrafos
Γενικός Συντονιστής
Γενικός Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Δευ 13 Ιούλ 2009, 02:53
Τοποθεσία: Αθήνα
Γένος:
Επικοινωνία:
Ελλάδα

Κατώτερος των περιστάσεων ο Κουβέλης

Δημοσίευση από Agrafos »

Ο κ.Κουβέλης την «έκανε» με ελαφριά πηδηματάκια. Και ότι την «έκανε» ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν. Αλλά ότι θα έφευγε στην πιο άκαιρη στιγμή και σε ένα θέμα τόσο μικρής σημασίας όσο αυτό της ΕΡΤ, αυτό δε το είχαμε φανταστεί.

Πέρασε δύσκολες στιγμές ψηφίζοντας πολύ δύσκολους νόμους και τώρα που τα πράγματα άρχισαν να στρώνουν και η Ελλάδα να είναι και πάλι αξιόπιστη, έφυγε !

Επέλεξε τη πιο λάθος στιγμή και τώρα τα πράγματα για αυτόν και τη Δημοκρατική Αριστερά θα είναι πολύ δύσκολα. Από τι μια ψήφισε δύσκολα μέτρα και από την άλλη έφυγε πάνω που η κυβέρνηση προσπαθούσε να περάσει ένα δίκαιο μέτρο όπως αυτό του οριστικού κλεισίματος της ΕΡΤ. Μιας ΕΡΤ εντελώς απαξιωμένης.

Αμέσως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να βλέπουν στο ποσοστό της ΔΗΜΑΡ. Αναμένεται το ΠΑΣΟΚ να ωφεληθεί καθώς ήταν πιο κοντά στις ιδέες της ΔΗΜΑΡ από ότι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η πορεία της Δημοκρατικής Αριστεράς θυμίζει έντονα αυτή του κ.Καρατζαφέρη και του ΛΑΟΣ που έχει εξαφανιστεί από το χάρτη. Όλοι περιμένουν τις επόμενες δημοσκοπήσεις οι οποίες θα δείξουν πολλά για το μέλλον της ΔΗΜΑΡ αλλά και των άλλων κομμάτων.
Ποτέ μην ρωτάς... την ηλικρινή άποψη ενός ενημερωμένου!!!!

Επιστροφή στο “Πολιτική”